Banco

ápr 27 2017

Izgalmas, lélegzetelállító megoldások mindenkinek

kiterjesztett valosag oktatásMikor először hallottam az Augmented Reality-ről (kiterjesztett valóság), eleinte nem is nagyon hittem, hogy ilyen valóban létezik. Később egyre elterjedtebb lett ez a technológia, de még mindig valahogy álomszerűnek tűnt számomra. Egy barátom talált rá a CreatIT Solutions Kft. honlapjára, ahol erről a témáról, rengeteg információ megtalálható végre. Annyira megörültem ennek a honlapnak, hogy azonnal végigolvastam az egészet.
Másnap meg is tárgyaltuk Balázzsal, hogy kinek mi tetszett a legjobban. Nála a „Kiterjesztett valóság a rendezvényekre” menüpont volt a nyerő, míg én személy szerint a mindennapi használatra tudnám elképzelni ezt a technológiát, például úgy, hogy mikor nem találok egy helyszínt, csak felkapom az okostelefonomat, és megnézem a környező utcákat, kávézókat vagy éttermeket. Zseniális!
A kiterjesztett valóságot azoknak is ajánlom, akik nagyon fantáziadúsnak érzik magukat, mert ők mindig keresik a hasonló megoldásokat. Máskülönben azoknak is ajánlom, akik tudják magukról, hogy inkább a földön két lábbal járók közé tartoznak, hiszen nekik pedig a valóság szó szerint kibővül.

Written by admin


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!